Translate

Parazitii statului roman

 
 CEL MAI MARE DUSMAN ECONOMIC AL UNUI STAT ESTE EVAZORUL FISCAL.
Evaziunea fiscala cunoaste foarte multe forme (vezi cazul D.Voiculescu sau sutele de satre de tigani ce nu isi pot justifica averile).
   In Romania evaziunea fiscala este o moda, iar multi e
vazori fiscali nu au nici o frica sa isi etaleze calitatile de care dispun si pe care le "valorifica" in defavoarea statului si mai ales al semenilor lor care platesc pentru ei.
   Evaziunea fiscala produce foarte multe victime, iar in viziunea mea cei ce platesc cel mai scump pret sunt sarmanii ce au muncit zeci de ani cu acte in regula, cei de pe urma carora statul a beneficiat de sume imense de bani, si de acoperire financiara pe peroiade de timp foarte lungi.
   Aceste categorii sunt adevaratii pagubiti ai romaniei pentru ca sunt defavorizati pe mai multe cai.
-nu beneficiaza de multe acoperiri sociale pe care un stat ce SE PRETINDE A FI EUROPEAN este obligat sa le asigure.
-nu se beneficiaza de serviciile pentru care ei au platit majoritatea taxelor.
-pentru ca un foarte mare procentaj din taxele ce le-au platit statului au drept destinatie acoperirea gaurii pe care o fac evazorii fiscali.
-pentru ca aceaste categorii prin taxele lor platesc toate costurile sociale si administrative de care evazorii fiscali beneficiaza.   Consider ca nu este corect sa tolerati si sa justificat isub nici o forma acesta infractiune si nici macar sa o acceptati. Aceasta infractiune dauneaza in primul rand voua celor ce platiti taxe si in acelasi timp vedeti ca politicienii si statul nu va ofera serviciile pe care le meritati de drept.
   Consider ca nu este corect sa cautati o singura cauza a situatiei in care ce aflam, ci sa incercati sa extindeti viziunea spre TOATE cauzele ce provoaca aceasta situatie in care Romania se afla astazi.
   Daca voi credeti ca voi ati putea rezolva situatia economica si sociala a romaniei prin orice sisteme si politici care mai de care mai originale, mai inventive mai creative si de ce nu, mai curajoase, ei bine va asigur ca nu o sa reusiti sa faceti nimic atata timp cat acceptati si justificati INFRACTIUNILE FINANCIARE!
   Evaziunea fiscala este una dintr-e aceste infractiuni. In mare parte cine falimenteaza refuza sa faca asa ceva, sa devina un infractor financiar, un evazor fiscal.
   In general cine falimenteaza pierde lupta incorecta din sistemul de piata cu infractorul financiar care ii face concurenta neloiala.
   In general cand o activitate economica falimenteaza este si un faliment al statului care la randul sau pierde un aliat. Pentru ca orice platitor de taxe este un prieten a statului, deci si al vostru, celor ce vreti binele tarii.
   Va cred ca este simplu sa dati vina doar pe politicieni, insa nu uitati ca in spatele politicienilor sunt si reprezentanii statului, sunt si directorii de institutii si activitati economice de stat, sunt si bugetarii de orice nivel, sunt si producatorii privati, sunt si simpli muncitori de orice nivel si calificare, sunt si femeile care nasc copii, sunt si copiii care astazi se pregatesc pentru ca in viitor sa preia munca noastra.

   Din cate imi rezulta mie, statul si politica nu au absolut interesul de a corecta aceasta anomalie, de a lupta cu adevarat impotriva evaziunii fiscale si a evazorilor fiscali care in realitate sunt pentru stat PARAZITI. Nu exagerez sa spun paraziti pentru ca evazorii fiscali sunt pentru stat PARAZITI. Nu contribuie pentru bunastarea statului, nu platesc pentru bunurile serviciile si infrastructura pe care statul i le pun la dispozitie, nu le pasa de semenii lor, copiii lor, parintii lor, vecinii lor. Nu le pasa de absolut nimeni care traieste in legalitate, si care le ofera tot ceea ce ei beneficiaza. 

Nessun commento:

Posta un commento

Entro 24 ore il tuo commento sara pubblicato